Hudoteket Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Hudoteket

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Hudoteket

20%

20% rabatt - Aktuella erbjudanden hos Hudoteket

Fri frakt

Fri frakt över 600 kr

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Hudoteket

Hudoteket är din fulländande skönhetssalong på nätet inklusive ett showroom där du hittar ett handplockat och professionellt sortiment för hårvård, hudvård och makeup oavsett om du är tjej eller kille. Du blir automatiskt medlem i Klubb Hudotek som innebär ett flertal förmåner. Botanisera bland 70-tal populära varumärken såsom Comfort Zone, Benton och Davines för att nämna några.

Unna dig själv och ta del av Hudotekets sommarrea som ger dig upp till 70% på utvalda produkter. Annars använder du rabattkoder och fyndar bland webbutikens breda sortiment för att sedan njuta av en fräsch look för ett lägre pris!

 

Om Hudoteket

Hudotekets skönhetssalong öppnades 1972 i Jönköping och har sedan dess vuxit sig allt större och numera erbjuder en salong på 600 kvadratmeter uppdelat på fyra våningar. Lena Hallbäck-Olofsson tog över salongen 1981 är inte bara ägare och VD utan också hudterapeut i grunden. Mot slutet av 1990-talet lanserades Hudoteket sin skönhetssalong på webben. På sajten har du chansen att köpa företagets produkter, få tips och råd av kunnig personal. Numera är Hudoteket en av de allra största salonger för skönhet online.

Deras nisch, ända sedan begynnelsen, är att ha en utmärkt kundservice. Det innebär att du som kund har möjligheten att få hjälp Hudotekets hudterapeuter som guidar dig rätt bland produkterna. Företagets vision är att Hudoteket ska vara din fristad i vardagen och sätta guldkant på din tillvaro. Vilket du är värd!

 

Klubb Hudoteket

Oavsett om du handlar i Hudotekets webbshop eller i deras skönhetssalong i Jönköping blir du medlem i Klubb Hudoteket. I samband med köp av skönhetsprodukter samlar du samtidigt poäng, en poäng per krona. Två gånger per år får du utdelning och desto mer poäng du har fått ihop ju fler gåvor och fördelar får du. Bonustrappan hittar du på Hudotekets webbsida under fliken för Klubb Hudoteket.