Hotels.com rabattkod

Kampanjer och rabattkoder från Hotels.com 2023

Läs mer

Hotels.com är en av de största hotellbokningssidorna i världen, med över 240 000 hotell. Företaget erbjuder rabattkoder och kampanjer, vilket gör det möjligt för resenärer att spara pengar på sina bokningar. Dessutom kan du spara mer pengar genom deras lojalitetsprogram där du får en gratis hotell natt när du bokat 10 hotellnätter.
Aktuella rabattkoder från Hotels.com

75%

Sista minuten! Spara upp till 75% på hotell

60%

Spara upp till 60% på din bokning
Tidigare rabattkoder från Hotels.com

8%

Få 8% rabatt på din bokning hos Hotels.com

30%

Spara upp till 30% på hotell
Rabattkoder från andra hotellbokningssidor
Erbjudanden - Upp till 30% rabatt på hotell
Passa på! Upp till 35% rabatt på hotell

Fler butiker inom resor och hotell

Billigare hotell med Hotels.com

När du planerar din nästa semester eller affärsresa, kan det ibland vara en utmaning att hitta boende som passar både din budget och dina önskemål. Men det behöver inte vara så. Med Hotels.com kan du få fantastiska hotelldeals och dra nytta av flera besparingsmöjligheter. Med deras generösa prisgaranti, belöningsprogram och frekventa rabattkoder, kan du alltid vara säker på att du får mest för dina pengar.

Prisgaranti för lägst pris på hotell

Hotels.com är så säkra på att de erbjuder de bästa priserna att de har instiftat en prisgaranti. Så, vad innebär detta för dig som kund? Jo, om du hittar ett lägre pris för samma hotell och rumstyp på en annan webbplats efter att du har bokat, kommer Hotels.com att matcha det priset och återbetala skillnaden.

Prisgarantin gäller fram till dagen innan incheckning. Det innebär att om du hittar ett billigare pris någon annanstans, även efter att du har gjort din bokning, kommer du att kunna dra nytta av det lägre priset. Allt du behöver göra är att skicka in information om det lägre priset till Hotels.com. Prisskillnaden kan antingen betalas tillbaka som en kupong eller som en återbetalning till det betalkort du använde vid bokning.

Hotels.com Rewards

Hotels.com uppskattar sina lojala kunder och har därför skapat Hotels.com Rewards, ett lojalitetsprogram som belönar kunderna för varje bokning de gör.

Programmet fungerar på ett enkelt och rakt på sak-sätt. För varje 10 nätter du bokar genom Hotels.com, får du en natt gratis. Gratisnatten du tjänar kan användas vid alla deltagande hotell, utan några svarta datum. Värdet på din gratisnatt är lika med genomsnittspriset på de 10 nätter du har bokat.

Förutom gratisnätter får du också tillgång till ”hemliga priser” som inte är tillgängliga för alla. Dessa kan ge dig ännu större besparingar på ditt boende. Allt du behöver göra för att vara en del av detta belönande program är att skapa ett konto på Hotels.com och börja boka.

Hotels.com 8% rabattkod

När du planerar din nästa resa, glöm inte att utnyttja rabattkoder för att göra din vistelse ännu billigare. En av de mest populära rabattkoderna hos Hotels.com ger dig 8% rabatt på ditt bokning.

Använda rabattkoden är enkelt. När du har hittat ditt perfekta hotell och är redo att gå vidare till betalning, leta efter ett fält märkt ”Tillämpa en rabattkod”. Skriv in din 8% rabattkod och klicka sedan på ”Tillämpa”. Du kommer att se din totala kostnad minskar med det rabatterade beloppet.

Hur får man en gratis hotellnatt på Hotels.com?

Med Hotels.com Rewards-programmet kan du få en gratis hotellnatt. Programmet är enkelt att förstå och använda – för varje tio nätter du bokar och bor genom Hotels.com, får du en gratis natt. Den gratis natten beräknas utifrån det genomsnittliga priset av de tio betalda nätterna.

Att delta i programmet är gratis och det finns inga undantag eller begränsningar i de typer av hotell du kan boka för att tjäna gratis nätter.

När du har tjänat in din gratis natt kan du lösa in den när du bokar en framtida vistelse. Vid bokning kommer du att se alternativet att använda din gratis natt. Om du väljer det kommer priset för en av nätterna att dras av från din totala kostnad.

Kan man köpa presentkort på Hotels.com?

Ja, absolut! Hotels.com erbjuder presentkort som kan vara en perfekt present till den resglada vän eller familjemedlem. Presentkortet kan användas till att boka något av de hundratusentals hotell som finns tillgängliga på webbplatsen, vilket gör det till en mycket flexibel gåva.