Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Happy Angler Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Happy Angler

Gå till butik

REA

Rea på Fiskespön - Spara upp till 60%

REA

Rea på Fiskerullar - Spara upp till 50%

REA

Rea på beten - Spara upp till 30%

Rabattkoder hos Happy Angler

Happy Angler är stället för dig som har fiske som en hobby och behöver köpa ny utrustning och tillbehör. Här hittar du allt under ett och samma tak, allt från fiskespön, fiskerullar och fiskeset, till fiskekläder, beten och prylar till båten. Du har 19 varumärken att välja mellan såsom Abu Garcia, Fladen, North Outdoor och Happy Anglers.

Happy Angler rear ut utrustning av olika slag och då kan du få mellan 6 – 63 % eller nedsatt pris på utvalda produkter ur deras sortiment. Har du tillika rabattkoder hos Happy Angler går det att göra riktiga klipp!

 

Om Happy Angler

Happy Angler är en e-butik som har specialiserat på att erbjuda produkter inom fiske, det går att hitta mellan 10 000 – 15 000 olika varor beroende på vilken säsong det är. Från början fanns företaget i Finland men har numera över 150 fysiska butiker i 4 länder och webbutiker (Finland, Sverige, Ryssland och engelskspråkig) där kunder från 40 länder handlar. Happy Angler tillhör den Rusta-koncernen i Sverige.
Happy Anglers team har en lång erfarenhet av både fiske och effektiv köpverksamhet, vilket gör att du som kund får ta del av spännande nyheter och dina gamla favoriter. Företagets mål är att ha ett så lågt pris som möjligt. Personalen är motiverad till att göra sitt bästa och den sakkunniga supporten finns alltid ett klick bort. På hemsidan hittar du intressanta fisketips som du kanske kan ha nytta av.

 

Happy Angler Club

Happy Angler Club ger dig omedelbara medlemsförmåner och det är gratis att bli medlem, samt är utan några förpliktelser. Du blir medlem via en registrering på webbsidan. Att vara medlem innebär bland annat att du får rabatter, förmåner och rabattkuponger i e-butiken. Tips från proffsen och information om produkter. Du kan vara med i utlottningar och tävlingar.

Fler kampanjer inom sport & fritid