Hallon Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Hallon

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Hallon

50%

Upp till 50% rabatt på mobilabonnemang!

Rabatt

Mobilabonnemang - 4GB för endast 49kr/mån

Rabatt

Företagsabonnemang - 6GB för endast 99kr/mån

Rabatt

Studentrabatter hos Hallon

Fler kampanjer inom elektronik & teknik

Rabattkoder hos Hallon

Skaffa rabattkoder hos Hallon för att få ett mobilabonnemang som inte är krångligt och som gör att din börs blir extra glad. Hallon är en mobiloperatör som erbjuder sina kunder allt från telefoni till mobiler, bredband, köpa mobiltelefoner och paketlösningar till företag. Fördelen är att du som kund endast betalar för den surf du använder per månad och skulle du dessutom utnyttja Hallons rabattkod kommer det bli betydligt billigare för dig. Ett exempel på en bra deal Hallon har att du kan ta del 50% rabatt de tre första månaderna som ny kund.

 

Om Hallon

Hallon lanserades under 2013 av Tre som grundades år 2000 och ägs av Hutchison Whampoa och Investor AB som hade en vision att erbjuda en ny typ av plattform för kommunikation via mobiler. Anledning till att Tre introducerade Hallon var att kunderna skulle få en mobiloperatör som hade tagit bort allt överflödigt strul. Hos Hallon slipper kunderna sådant och därför har de inga:  startavgifter, uppsägnings- och bindningstider, rörliga priser och finstilt.

Fördelen med Hallon är att du få ingen pappersfaktura och därmed inga faktureringsavgifter. Istället har mobiloperatören kan du betala via nätet på ett smidigt sätt. Använder du inte upp alla surf en månad sparas den till nästkommande period, samt du kommer alltid ha kostnadsfria sms och samtal oavsett vilket abonnemang du väljer. Hallons motto är – ”Enkelt och Billigt!”, som medför att kunder har tillgång till produkter som är anpassade till dagens uppkopplade och internationella samhället.

 

Hallons WiFi-samtal

En nyhet som Hallon numera erbjuder möjligheten att kunna ringa WiFi-samtal, vilket kan vara bra om inte mobiltäckningen är som den ska. Du har säker någon gång stött på problemet att det inte går att ringa nere i tvättstugan eller ute på landet. Därför kan Hallons WiFi-samtal vara lösningen för dig och det är gratis att aktivera tjänsten. Du behöver inte tänka på att krångla med någon registrering för att få tillgång till WiFi-samtal, utan det sker automatiskt i och med att du är kund. Använd din rabattkod hos Hallon och ta del av alla förmånerna!