Gymgrossisten Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Gymgrossisten

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Gymgrossisten

50%

Amino Deals - Spara upp till 50%

50%

Outlet - Spara upp till 50%

25%

Mix & Match - Spara upp till 25%

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos Gymgrossisten

Hos Gymgrossisten kan du hitta allt du behöver för att få den optimala träningen. Du hittar allt från kosttillskott, träningskläder och utrustning, till produktguider, övningsdatabas, artiklar och recept. Varumärken som erbjuds hos grossisten är exempelvis Adidas, BSN, Flowin och Nike som bara är ett fåtal du kan välja och vraka mellan.
För att inte missa riktigt bra erbjudanden klickar du på kampanjer där du kan gå upp till 50% rabatt på utvalda varor. Eller ta del av bonuspaket, köp 3 och betala för 2, plus annat spännande förmåner. Ha du tillika rabattkoder får du ännu bättre klipp.

 

Om Gymgrossisten

Gymgrossisten startade 1996 för att erbjuda produkter för de personer som älskar att träna och numera erbjuder de över 15 000 varor i sitt sortiment. Vilket innebär att företaget är ledande i Norden. Lagret finns i Trollhättan.
Tack vare att Gymgrossisten har en sådan stor mix bland varumärken kan du som kund garanterat hitta de produkter som du behöver för att uppfylla ditt träningsbehov. Målet för företaget är att erbjud högkvalitativa varor som uppfyller kraven för säkerhet och trygghet. Tillika erbjuds du som kund de allra senaste artiklarna inom träning på gym.
I och med Gymgrossisterna köper in stora volymer innebär det att du som kund får bra priser och framför allt attraktiva förmåner. Deras motto är: “Du har viljan – vi har resten! Tillsammans tar vi träningen till nästa nivå.”

 

Gymgrossisten kundklubb

Att gå med i Gymgrossisten kundklubb kostar inget. Du som medlem får förtur till deras reor, får medlemspriser på produkter och blir inbjuden till speciella medlemsdagar. Du anmäler dig på Gymgrossistens hemsida genom att fylla i personuppgifter. Tillika skickas nyhetsbrev ut till dig där du kan ta del av nyheter och kampanjer. Vilket gör att du har möjligheten att använda dina rabattkoder och göra bra dealer.