Greatdays rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Greatdays

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Greatdays
  • 10% rabatt för nya kunder.

    10% rabatt

    Gäller endast till nya kunder.

    More Less

    Slutade den31-12-2023

Fler kampanjer inom sport & fritid

Rabattkoder hos Greatdays

Vill du pröva på något som är något ut över det vanliga eller ge bort ett rafflande äventyr kan du testa Greatdays upplevelser. Har du dessutom tillgång till rabattkoder blir det ännu bättre, då du kan njuta över att din eskapad blir billigare. Du kan välja mellan olika kategorier som bland annat relax då du kan känna njutning på ett spa, motor då du får testköra snabba motorfordon eller luft då du kan glider fram i en luftballong uppe i luften. Dessa exempel är bara ett fåtal äventyr som du kan ta del av själv eller bjuda på.

 

Om Greatdays

Företaget Greatdays bildades år 2008 och tillhör idag en av de ledande upplevelseleverantörerna i landet. Kunderna kan välja mellan över 1 000 spännande och njutbara upplevelser över hela Sverige. I deras webbshop och i över 1 500 matvarukedjor, går det att hitta något äventyr som passar alla tycken och smaker. Något som Greatdays har fokus på och är viktigt för dem är att erbjuda variation. Deras grundvärde är att bjuda på enkelhet och kvalitet, samt massor av glädje.

Tanken hos Greatdays är att det ska vara mycket lätt att köpa en upplevelse för att antingen ta del av den själv eller ge bort en äventyrspresent. De anser att varje eskapad ska var till bredden fylld med nöje, både hos givare och framför allt för mottagaren. Tänk att använda rabattkoder hos Greatdays och ge bort en upplevelse som mottagaren länge har drömt om är en känsla som är helt oslagbar.

 

Perfekta gåvan = Greatdays presentkort!

Ibland kan det vara svårt att hitta på något väldigt speciellt och unikt, samtidigt som du inte vet vad mottagaren tycker om. Passa då på att ge ett presentkort från Greatdays som är den perfekta gåvan som erbjuder enorm flexibilitet. För att inte missa några bra erbjudanden, rabattkoder eller annat spännande är det bra att anmäla ditt intresse för nyhetsbrev hos Greatdays. Då du får idéer på vilka upplevelser som du vill ge bort som present. Presentkorten kommer i snygga askar, precis som när du köper upplevelser.