Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Frank Dandy Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Frank Dandy

Gå till butik

50%

Outlet - Spara upp till 50%

Rabattkoder hos Frank Dandy

Hos Frank Dandy hittar du under- och badkläder, samt fritidskläder för både stora som små. Du hittar trosor, bh och kalsonger med häftiga mönster tillverkade i ekologisk bomull. Oavsett vad du väljer för vara är du garanterad en hög kvalitet och bästa möjliga passform.

Ta del av Frank Dandys rea med 30 – 50% rabatt på vissa delar av varuutbudet och med rabattkoder sparas ytterligare pengar. Pengar som du kan använda till roliga saker och aktiviteter med nära och kära.

 

Om Frank Dandy

Frank Dandy hette från början Frank Dandy Superwear och är ett modemärke från Sverige. Sedan begynnelsen har de specialiserat sig på att designa och sälja underkläder. Företaget lanserades 2003 och har hundratals återförsäljare världen över, men främst i vårt land. Försäljningen går alltmer över till den digitala butiken online för att göra det enklare för sina kunder att få tag i just deras produkter.

Frank Dandy webshop är störst i Norden, Japan och USA på nätet. Sedan starten har företaget haft varierande kollektionssamarbeten, exempelvis Super Mundane, Leo Lyxxx och Non Violance Movement. Förutom att de säljer sitt eget varumärke hittar du även The Orginals, Bamboo Collection, St Paul och Legend som är ett bassortiment.

 

Frank Dandys kundtjänst

Ibland kan det strula till sig och du kanske inte kan använda din rabattkod. Då finns Frank Dandys kundtjänst ett klick bort via deras live chatt, e-post eller be dem att ringa dig. Kundtjänsten finns tillgänglig under kontorstider på vardagar och kan då guida dig rätt.

Tillika har du en informativ FAQ-sektion där du hittar de vanligaste frågorna om Frank Dandys som är uppdelade i kategorierna: Handla & Betala, Leverans, Returer & Byten, Välja rätt storlek, Ta hand om dina plagg och Reklamationer. Det gör att det blir enklare och smidigare för dig att hitta svaren på egen hand när inte kundtjänsten är öppen.

Fler kampanjer inom kläder & accessoarer