Footway Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Footway

Läs mer

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Footway

Är det dags att köpa nya skor till alla familjemedlemmar där hemma hittar du skor för kvinnor, män och barn hos Footway. Där kan du välja mellan 30 000 olika par skor från över 650 varumärken som passar för alla möjliga tillfällen. Du hittar varumärken såsom ecco, Kavat, Converse och Timberland, bara för att nämna några.
Shoppa loss bland 15 500 reaskorna och fynda. Du hittar priser som har blivit nedsatta med 25%. Skorna är indelade i kategorier för att underlätta för dig att hitta just de skor du söker. Har du också rabattkoder blir priset lägre.

 

Om Footway

År 2010 lanserades Footway på nätet för att ge svenska kunder möjligheten att köpa högkvalitativa skor och skotillbehör från välkända varumärken till lägre priser jämfört med fysiska butiker runt om i Sverige. Numera erbjuds även kunder i Norge, Danmark, Finland, Storbritannien, Polen, Nederländerna, Tyskland, Frankrike och Schweiz Footway´s produkter.
Företaget har sitt 23 000 kvadratmeter sina lager i Eskilstuna och Helsing, där packas alla beställningarna för att sedan skickas till kunderna. Det finns planer på att utöka lagren till 48 000 kvadratmeter för att kunna möta nya satsningarna i framtiden.
Footway vill synliggöra skotrender och dela med sig av sina kunskaper som i sin tur förbättrar produkterna. Företaget satsar på att ta del av kundernas värderingar gällande priser, kvalitet och miljö, vilket är avgörande för framtida produkter. Medarbetarna kompentens revideras hela tiden, samtidigt som Footway använder sig av tekniska verktyg för att förbättra sina tjänster för sina kunder.

 

Handla hos Footway

Det är lätt att handla hos Footway. Du lägger de artiklar du vill ha i varukorgen, för att sedan betala med någon av de betalningsmetoderna du kan välja mellan. Ditt paket komma hem till dig inom några få dagar. Har du rabattkoder använder du dessa innan betalning.