Foodora Rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Foodora

Läs mer

Fler kampanjer inom mat & dryck

Rabattkoder hos Foodora

Foodora är en av Sveriges och Nordens populäraste Q-handelsplattform och räknas som den tredje generationens handel på nätet. Det innebär att du kan räkna med att varan/maten du har beställt levereras hem till dig inom 60 minuter eller hämtas på plats.
Du kan beställa luncher, förbereda inför affärsmöten eller rädda dig om du jobbar sent. Detta eftersom Foodora samarbetar med flera eftertraktade matleverantörer som bland annat Max, KFC, Taco Bar och Wing It.

 

Om Foodora

Foodora är en del av Delivery Hero som grundades av Niklas Östberg 2015 och är ett globalt företag och affärsidén var att leverera mat och liknande som du behöver hem direkt till dig inom en viss tid. Q:et i Q-handel betyder helt enkelt quick. Foodora leds av VD:n Hans Skruvfors sedan 2020 då företaget lanserades på nätet. Du hittar Foodoras tjänster på över 200 platser och 50 av dessa har hemleverans.
Företaget har sitt huvudkontor i Tyskland, men finns i 39 länder. Det finns i dagsläget över 4 500 butiker och restauranger som är anslutna. Dessa erbjuder takeaway och utkörning runt omkring i hela Sverige. Du hittar även företaget i Finland och Norge. Det finns omkring 3 500 personer som arbetar inom företaget, men inom koncernen är det över 27 000 som är anställda.

 

Handla med expressfart

För att få din favoritmat eller annat levererat direkt hem till dig i expressfart behöver du ladda ner Foodoras app till din mobil eller surfplatta. Skriv in adressen du ska få maten levererad och därefter får du ett urval av matställen i närheten som har hemleverans och därefter beställer du den mat du är sugen på. Betala och använd rabattkoder, klart!