Ellos Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Ellos

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Ellos

20%

20% rabatt på hårvård från Björn Axén

Kampanj

Spara upp till 40% på träningskläder

Fri frakt

Fri frakt över 499 kr
Tidigare rabattkoder från Ellos

Kampanj

Stor Sommarrea - Spara upp till 50%

Fler kampanjer inom Kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Ellos

Ellos är en onlinebutik där du kan handla allt från de senaste modekläderna för kvinnor, män och barn, till elektronik, skönhet och heminredning. Du kan sitta hemma i lugn och ro och “bläddra” i katalogen för att fynda och har du rabattkoder hos Ellos får du ännu lägre pris på de redan låga priserna. Är du ny kund hos Ellos och beställer får du 40% rabatt på den dyraste varan. Ellos har alltid rabatterade produkter som du kan välja och vraka mellan. Så håll ögonen öppna och du kan spara pengar på ditt köp, speciellt om du har rabattkoder!

 

Om Ellos

Ellos ägs av Ellos Group och de äger också tre andra webbutiker – Jotex, Homeroom och Stayhard. Huvudkontoret ligger i den lilla orten Viared strax utanför Boris i vårt land. Där utgår även alla leveranserna från alla butikerna på nätet. Ellos Group har verksamheter i alla de nordiska länderna och har omkring 550 anställda. Omsättningen ligger på cirka 2,6 miljarder svenska kronor per år.

Ellos Group har funnits i över 70 år och arbetar ständigt på att förenkla för sina kunder. Deras fokus ligger alltid på kunderna och Ellos Group strävar alltid efter att erbjuda och framställa attraktivt mode och heminredning för hela familjen. Anledningen till att Ellos har blivit så framgångsrikt beror på att deras engagerade anställda målmedvetet skapar attraktiva erbjudande utifrån vad kunderna vill ha. Företaget har sitt eget klädmärke, men kompletteras med andra kända varumärken för att du som kund hittar de varor du vill ha.

 

Ellos erbjuder

För att inte missa vad Ellos har att erbjuda dig, bör du prenumerera på deras nyhetsbrev. I brevet får du reda på många spännande nyheter som Ellos presenterar, men du får också generösa erbjudanden och rabatter på dina köp vilket vore dumt att missa. Visserligen när du blir kund hos Ellos kommer du se erbjudande andra förmåner under “Mina Sidor” när du är inloggad. För att vara på den säkra sidan och inte missa rabattkoder hos Ellos, är det smart att ta del av nyhetsbreven och tjäna pengar på köpet!