Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Dentway Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Dentway

Gå till butik

Kampanj

Dentway Starter Kit - Spara 400 sek

Fri frakt

Fri frakt över 400 kr

Rabattkoder och kampanjer hos Dentway

Något som har blivit allt mer populärt är att bleka sina tänder, speciellt då tändernas emalj har skadats eller missfärgats. Hos Dentway på nätet kan du köpa produkter och få goda råd hur du ska sköta och bleka dina tänder. Du använder samma typ av behandling som hos tandläkaren och redan efter mellan tre till sju behandlingar ser du resultat. Behandlingarna är skonsamma mot tänderna och du beställer produkterna via Dentways hemsida och får dem sedan hemskickade. Använder du dessutom rabattkoder hos Dentway får du lägre pris på de redan låga priserna med en garanti för nöjda kunder.

 

Om Dentway

Dentway lanserades 2005 online för att erbjuda tandblekning för kunder på hemmaplan. Förutom för svenskar så kan även norska och polska kunder köpa munvårds- och tandblekningsprodukter. Huvudkontoret har sitt säte i Jönköping och Dentway ägs och drivs av Dentalbolaget Sverige AB. Målet för företaget är att erbjuda dig som kund effektiva och säkra produkter till priser som är attraktiva.

Dentway har säkerhet och trygghet i fokus, vilket kanske är några av orsakerna varför företaget är det mest ledande inom Norden. Alla produkter som du kan köpa på deras hemsida har genomgått noggranna labbtester och analyser för att säkerställa din trygghet som kund. Dentway har hamnat i toppen av flera tester under ett flertal år. Företaget garanterar att dina köp är säkra, men framför allt att du får hem dina produkter snabbt. Överstiger din köpesumma 400 kronor så har du dessutom fri frakt.

 

Dentways kostnadsfria rådgivning 

Är du minsta lilla osäker om du kan bleka dina tänder eller hur det går till, kan du alltid kontakta Dentline som är Dentway egen kostnadsfria tandrådgivning. Dentways tandsköterska Madeleine besvarar dina frågor via mejl under kontorstider på vardagar. Du kan även få guidning på hur du ska använda dig av produkterna. Allt från tandblekning och få bättre andedräkt, till vilken tandkräm och tandborste du ska använda för att få bästa möjliga resultatet för ett vitare leende. Sedan är det upp till dig om du vill använda rabattkoderna hos Dentway eller inte för att göra ditt leende vitare!

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet