Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Dentaworks Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Dentaworks

Gå till butik

30%

Tandblekningspenna - Spara upp till 30%

Fri frakt

Fri frakt över 400 kr

Rabattkoder hos Dentaworks

Tycker du det är snyggt med vita tänder, men inte har råd till att låta tandläkaren fixa till det. Då finns det möjlighet att testa Dentaworks kliniskt testade produkter för blekning av tänder på hemmaplan. Det finns ett flertal olika paket att välja mellan till låga priser, använder du dessutom rabattkoder blir priserna ännu lägre. Du bleker dina tänder på ett säkert sätt och det är väldigt enkelt att göra det. Tandblekningsgelet är skonsamt mot tandköttet och emaljen. Dessutom är gelen är vegansk och ej djurtestad. Använd rabattkoder hos Dentaworks och få ett vitt leende!

 

Om Dentaworks

Det är Behrens Group AB som grundade Dentaworks av bröderna Behren, men gruppen äger också två andra onlineföretag – Hembryggeriet då du kan brygga öl hemma och Tattstore där du köper tatueringspapper och tillverkar dina egna “tatueringar”.  Bröderna upptäckte att i början av 2000-talet startade ett intresse för att bleka sina tänder. Du kunde inte göra det hemma och det kostade en förmögenhet att gå till tandläkaren att bleka tänderna.

Därför lanserade Behrens bröderna Dentaworks under tidigt 2000-tal på nätet. Nu fanns möjligheten att du som privatperson kunde bleka dina tänder hemma och då till ett överkomligt pris. Numera erbjuder Dentaworks startkit med manual och andra produkter som bleker dina tänder på ett lätt sätt. Gelen är numera till och med smaksatt med mint- eller tuggummismak. Dentaworks mål är att ge snabba resultat så att kunderna ska bli nöjda!

 

Dentaworks presentkort och nyhetsbrev

Ett presentkort från Dentaworks kan vara den perfekta julklappen eller presenten, speciellt för de personer skäms för sitt leende. Nu har du chansen att få en person att istället vara stolt över sina vita tänder. Du avgör själv vilket belopp presentkortet ska vara. Presentkortet med sin unika kod kommer via mejl som du skriver ut och sedan ger bort. Tar du del av Dentaworks nyhetsbrev får du  förmånliga rabatter och generösa erbjudanden. Har du dessutom rabattkoder så kan du få ett ännu bättre pris, så unna dig själv ett vitt brett leende!

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet