Cubus Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Cubus

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Cubus

10%

Få 10% på ditt första köp

25%

25% rabatt på bad och underkläder

Fri frakt

Fri frakt på ditt köp

Rabattkoder hos Cubus

Cubus finns både som fysiska butiker och som en butik på nätet. Du hittar moderiktiga kläder för män, kvinnor, barn och baby i olika varianter för att passa flera olika kroppsmodeller. Vi ser olika ut och Cubus erbjuder exempelvis jeans för dem som har kurvor eller superstrechtjeans för herrar. Beställ online och hämta ditt paket i närmaste Cubusbutik och få fri frakt, vilket är både smidigt och enkelt. Förutom att du kan ta del av medlemserbjudanden som ger dig frikostiga förmåner, kan du också ta del av generösa rabattkoder hos Cubus.

 

Om Cubus

Cubus ägs av den norska familjen Varner och deras mål är att täcka de nordiska familjernas klädbehov. Det läggs stor vikt på att du som kund ska känna dig bekväm hos Cubus. Familjeföretaget har funnits i drygt 40 år, men ser till att hela tiden utvecklas. Cubus vill knyta starka band med de nordiska rötterna, nu mer än någonsin och sträva följa det nordiska levnadssätten, behoven och värderingarna.

Cubus har ett fokus på att designa kläder av enkla kvaliteter och de tillverkar plaggen av naturmaterial. Designerteamet följer de norska årstiderna och ser till att plaggen är hållbara för en längre tid. För Cubus är varje steg viktigt som exempelvis att endast samarbeta med fyra olika tygtillverkare, återanvänder dragkedjor i jeans eller tar bort extra metalldelar från luvtröjorna. Alla dessa steg för att vara så klimatsmarta som möjligt. Genom respekt, trovärdighet och ödmjukhet har Cubus som mål att bli din favoritbutik!

 

Cubus Friends

Cubus Friends är butikens kundklubb och du kan bli medlem helt gratis. Du får bonus på alla dina köp, individanpassade inspirationstips och exklusiva erbjudanden för sig som är medlem. Handlar du för första gången som medlem får du 10% i rabatt, få 5% i bonus på alla dina inköp eller få fri frakt från onlinebutiken. Därutöver får du kuponger och specialerbjudanden som är helt och hållet anpassade för dig, samt bli inbjuden till events i din närhet. Ta del av alla dessa förmåner och kombinera dem med rabattkoder hos Cubus och tjäna en slant!