Coolshop Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Coolshop

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Coolshop

71%

Black Week - upp till 71% rabatt

55%

Outlet - Spara upp till 55%

60%

REA - Spara upp till 60%

Rabatt

Få Rabattpoints på dina köp!

Fri frakt

Alltid fri frakt!

Fler kampanjer inom elektronik & teknik

Rabattkoder hos Coolshop

Hos Coolshop kan du shoppa loss bland tiotusentals varor. Sortimenten är uppdelat i kategorier för att du lättare ska hitta det du letar efter och några exempel av dessa är trädgård, elektronik, leksaker, skönhet, sports och outdoor. Du hittar alltså prylar för hus och hem hos Coolshop.

Handlar du i Coolshops outlet, kan du få upp till 89% i rabatt på utvalda varor och du använder rabattkoder, blir dina köp ännu billigare. Du kan likaså räkna med att få prisgaranti och du tjänar även rabattpoints på köpen som du använder vid senare tillfällen för att få ytterligare rabatt.

 

Om Coolshop

Coolshops grundare hade en idé om att göra dator- och tv-spel billigare och detta blev grundstenen till spelbutiken.se. Butiken är numera störst i Norden, mycket tack vare att de erbjuder det allra bästa priserna, informationen, servicen, tryggheten och ett enormt utbud till förfogande. Spelbutiken var också först med att lägga upp videos på deras spel som du kunde köpa i shopen. Detta med tanke på att du inte hade möjlighet att läsa vad det står på baksidan av spelen, vilket du kan göra i en fysisk butik som säljer datorspel och liknande.

För att undvika att du ska slippa vänta på svar så har du chansen att komma i kontakt direkt med Coolshops medarbetare via shopens live chatt. Du slipper därför vänta på att ditt e-mejl ska bevaras eller att du inte får tag i nätbutiken per telefon.

 

Rabattpoints hos Coolshop

När du handlar varor hos Coolshop tjänar du samtidigt rabattpoints och poängen använder du sedan vid köp i webshopen. Du bör tänka på att dina poäng är bara giltiga i ett halvår efter att du har fått dem. För att nyttja rabattpoänger gäller det att du har minst 100 poäng som är värda 10 kronor. Rabattpoängen går endast att använda på Coolshop!