Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Climbing247 Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Climbing247

Gå till butik

75%

Outlet - Spara upp till 75%

Fri frakt

Fri frakt över 500 kr

Rabattkoder hos Climbing247

Är du sugen på att testa att klättra eller är redan en inbiten klättrare kan du passa på att ta del av rabattkoder hos Climbing247. Just för tillfället kan du få 20% rabatt på rep för klättring och slingor i webbutiken, men det finns även andra generösa rabatter. Climbing247 är en nätbutik som har mycket utrustning från topp till tå för klättring världen över, men har även utrustning för friluftsliv. Du kan hitta bland annat varumärken så som Fjällräven, Craft och Haglöfs i deras sortiment. Så passa på att använda rabattkoder så blir ditt köp hos Climbing247 ännu billigare.

 

Om Climbing247

Sedan 2014 har företaget hetat Climbing247, men företaget grundades redan 2004 under ett annat namn. Climbing247 säljer utrustning till klättrare och friluftslivutövare runt om i världen, men framför allt i Sverige och övriga Norden. Antingen kan du handla via Climbing247 butik på nätet som är öppen dygnet runt 365 dagar om året eller i den fysiska butiken i Älvdalen. Handlar du via nätet har du fri frakt oavsett köpesumman så länge varorna fraktas inom Sveriges gränser.

Företaget är familjeägt och har som mål att sätta kundernas behov i första hand. Varje dag strävar företaget med att bli allt mer effektivare och se till att optimera allt som de gör, så att det ska bli enklare och smidigare för alla parter. Företaget tvekar inte att våga testa nya saker för att förbättra sig och nå nya höjder. Hos Climbing247 behöver du inte registrera dig som kund och har alltid snabba leveranser.

 

Shoppa på Climbing247:s outlet eller nyheter

I Climbing247 outlet kan du fynda kläder, skor och annan utrustning till riktigt låga priser. För att hitta det du är ut efter kan du söka på kategorierna – varumärken, tjej, kille eller barn, samt på vilket pris du är beredd att betala. Vill du hellre ha det allra senaste i utrustningsväg har Climbing247 en kategori där du hittar alla nyheter. Har du tur så kan du även få rabatt på dessa produkter eller så använder du rabattkoder för att göra ett klipp. 

Fler kampanjer inom sport & fritid