Bubbleroom Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Bubbleroom

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Bubbleroom

15%

Gå med i nyhetsbrevet och få 15% rabatt

70%

REA - Spara upp till 70%

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Bubbleroom

Hos Bubbleroom går det att shoppa mode från topp till tå som du kan bära på till vardags eller festen. Du hittar plaggen uppdelade i olika kategorier för att göra det enklare att utforska vad onlinebutiken har att erbjuda dig. Produkterna kommer från välkända och mindre kända varumärken såsom Calvin Klein, GANT och Miss Sixty.
För att göra mer plats för kommande säsonger rear Bubblerrom speciellt utvalda varor från 20% och upp till 70% i prissänkning. Nyttjar du dessutom dina rabattkoder går det att göra många fina fynd som kommer piffa upp din garderob med märkeskläder.

 

Om Bubbleroom

År 2005 lanserade Bubblerooms nätshop för att erbjuda modemedvetna kvinnor att köpa läder, accessoarer och skor från exklusiva varumärken online. Resan fortsatt 2007 med att erbjuda en mer interaktiv och bredare modesida.
Under 2008 lansera det nya Bubbleroom som erbjuder inte bara en shop, utan också en community, bloggportal, blogg och en vintageavdelning. Året efter gavs det första numret av Bubbleroom Magazine ut som är företagets livsstilsmagasin. 2010 börjades de sälja sitt eget mineralvatten Bubbleroom Water.
Deras mål är att du som kund ska kunna hitta allt från vardagskläder till plagg för speciella tillfälle i ditt liv. Därför ser Bubbleroom till att deras webbutik är användarvänlig och att du kan på ett smidigt sätt navigera dig runt. De gör allt för att du ska vara helnöjd med din shoppingupplevelse.

 

Bubbleroom Curve – Extended Sizes

Det är många i Sverige som har svårt att hitta kläder eftersom de kräver större storlekar på sina plagg, men hos Bubbleroom Curve kan du hittar moderiktiga kläder i stora storlekar. Tänk bara på att favoriterna vanligtvis säljs slut snabbt. Därför gäller du att du håller dig framme när du hittar plagg som du vill ha och har du tillika rabattkoder sparar du pengar på köpet.