Boozt Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Boozt

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Boozt

10%

Få 10% rabatt när du anmäler dig till nyhetsbrevet!

Fri frakt

Fri frakt över 499 kr

50%

REA - Spara upp till 50%

Fler kampanjer inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Boozt

Boozt är en webbutik där du kan köpa kläder, accessoarer och skor för alla tillfällen till hela familjen. Du har över 600 olika varumärken att välja mellan. Några av de mest populära märkena som du hittar i butiken är Calvin Klein, Gant, Ralph Laurens Polo och Hugo Boss.

Nätbutiken har snabba leveranser och erbjuder dig fri frakt när köpesumman överstiger 499 kronor. Som ny kund kan du ta del av en välkomstrabatt på 10% via en välkomstkod, handla på reavaror med upp till 50% sänkt pris och har du dessutom rabattkoder blir det ännu billigare hos Bootz.

 

Om Boozt

Boozt är ett nordiskt teknikföretag som lanserades 2007, men blev återlanserat i en ny kostym 2011 och har sedan dess vuxit sig större som företag för att sälja mode och skönhet på nätet. Företaget har som mål att du som kund ska tillgång till samtida urval av varumärken av hög kvalitet som passar till olika typer av livsstilar. De har som mål att erbjuda dig en optimal upplevelse när du shoppar i Boozt-butiken på nätet oavsett om du har en laptop, mobiltelefon eller surfplatta.

Huvudkontoret ligger i Malmö men Boozt har sig huvudlager i Ängelholm. Lagret är helt och hållet automatiserat och är det störst helautomatiska lagret i hela världen. Vill du inte shoppa loss online kan du besöka en av de tre fysiska butikerna i Köpenhamn.

 

Bootz hållbara mode

Hos Boozt finns det möjlighet för dig att shoppa hållbart mode i webbutiken. Där finner du noggrant utvalda stilar som har en gynnsam inflytande på djur, människor och miljön. Oavsett vilket plagg du väljer under Boozt hållbara mode-flik kan du räkna med att produkten är minst 50% ekologiskt, tillverkat på ett skonsamt sätt eller av återvunnet material och/eller har en internationell certifiering. Vilket gör att du kan bära kläderna med gott samvete!