Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Booking.com Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Booking.com

Gå till butik

30%

Erbjudanden - Spara upp till 30%

50%

Bli medlem - Spara upp till 50%

Rabattkoder hos Booking.com

Vill du ut och resa, samtidigt få bästa pris på exceptionellt boende och transporter, är Booking.com en av de största reseplattformarna i världen. Du väljer mellan flertalet transportalternativ, hotell och lägenheter som tillhandahålls av väl etablerade entreprenörer och varumärken runt om i Sverige och övriga världen.

Du fyller i när, var och hur, för att därefter få många alternativ för dig att välja mellan. Använd sedan rabattkoder på de redan sänkta priserna eller nyttja Booking.coms erbjudande upp till 15% lägre pris. Vilket gör att du få pengar över till nöjen och annat spännande på resmålet!

 

Om Booking.com

Booking.com slog upp sina dörrar 1996 och är hemmahörande i Amsterdam. Då var det ett litet start up-företag från Nederländerna och är numera ett globalt och världsledande resebolag på nätet. Företagets vision är att du med andra resenärer ska få det enklare att få uppleva världen.

Du har över 28 miljoner alternativ av boka, detta inkluderat flera miljoner lägenheter, hotell, lägenheter och andra speciella boende. Detta är möjligt tack vare att Booking.com har investerat i nydanande teknologi som gör det möjligt att kopplar samman dig som resenär till minnesvärda äventyr och upplevelser, unikt boende och transportalternativ till överkomliga priser.

 

Oöverträffat boende

Booking.coms signum är att erbjuda dig som kund ett oöverträffat boende. Du kan bland annat välja mellan att bo i ett minihus, spahotell, riader, charlets och stugor, som är ett fåtal av de olika boendealternativen du kan handplocka från. Alla dessa valmöjligheter ser till att du och alla andras tycken, smak och behov uppfylls av Booking.com. Klicka på det typ av boende du vill ha, fyll i datum, sök och du får alternativ från världens alla hörn att välja och vraka mellan. Fördelen är att det finns boende i olika prisklasser vilket är perfekt för alla typer av res budgetar!