Bokus rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Bokus

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Bokus

60%

Bokus fyndhörna - Upp till 60% rabatt

49 kr

Månadens utvalda pocket - 49 kr/st

Deals

Veckans Deals

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos Bokus

Bokus är en bokhandel online och erbjuder dig att utforska bokutbudet med över 10 miljoner titlar. För att underlätta för dig att hitta de böcker du vill ha är titlarna uppdelade i kategorier som till exempel Mat & Dryck, Kultur, Djur & Natur. Sedan är det upp till dig om du vill beställa en fysisk bok eller en e-bok.
Du hittar även erbjudande på böcker i fyndhörnan, Bokus Pluspriser eller på bokrean. Har du rabattkoder kan du använda dem till alla dina köp hos Bokus oavsett om det är rea eller inte snabbt och enkelt.

 

Om Bokus

Ernst Malmgren och Kajsa Leander startade Bokus 1997, för att året efter köpas upp av KF Media. Målet var att förmedla livsglädje till alla som älskar att läsa böcker varje dag. Böcker öppnar upp till nya och spännande världar, ger kunskap, inspiration och avkoppling. Likaså ger böcker gemenskap i samband med att läsa en godnattsaga när det är dags för barnen att lägga sig eller att dela en läsupplevelse tillsammans med en vän.
Bokus fokuserar också på att de bidrar till att vårt samhälle blir mer demokratiskt, där man kan utbyta åsikter och tankar. De som läser utvecklar sitt språk vilket gör att de kan uttrycka sig på ett bättre sätt och skapa dialoger. Därför anser Bokus att böcker oberoende vilket format du föredrar att “läsa” ska vara tillgängliga där folk rör sig, på nätet och i butiker. Bokus vill vara ett nav i Sveriges kulturliv.

 

Bokus Play

Hos Bokus kan du abonnera tjänsten att få e-böcker och ljudböcker till mobila enheter. Bokus Play är enkelt och flexibelt, perfekt för dig som tycker om att läsa eller lyssna på böcker. Du har tre olika abonnemang att välja mellan: Bas, Premium och Familj. Det går att använda kampanjkoder till Bokus Play.