Rabattkod Bloomify

Ta del av rabattkoder och kampanjer från Bloomify

Läs mer

70%

Kampanj parfymer - Spara upp till 70%

60%

Kampanj Hårvård - Spara upp till 60%

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Bloomify

Bloomify är perfekt för dig som tycker om parfymer, hårvård och smink, då du har ett stort sortiment att välja mellan från kända varumärken. Produkterna är inte bara billiga utan har också en hög kvalitet från märken du litar på och känner igen.
Du har cirka 200 varumärken att välja mellan såsom exempelvis Hugo Boss, Chanel och Zippo. Du har mellan 20 – 60% rabatt på hårvård och smink bland toppsäljarna. Har du tillika rabattkoder har du chansen att göra riktiga fynd bland Bloomifys produkter åt dig själv eller som presenter till någon du håller av.

 

Om Bloomify

Bloomify grundades under 2010 i Vaxholm, Stockholm och hade en affärsidé om att erbjuda skönhetsprodukter av olika slag till de allra bästa priserna. Numera tillhör de en av de mest populära e-handel i Sverige för skönhetsprodukter. I webbutiken är det enkelt och smidigt att handla smart då de säljer samma varor som i fysiska butiker fast till ett betydligt lägre pris.
Anledningen till att de erbjuder samma produkter till så låga priser beror på att Bloomify köper upp stora volymer och rätt varupartier, samt har lägre marginaler och en logistik som är effektiv. Alla dessa faktorer gör att de kan sälja sina varor till 70% lägre priser jämfört med butiker runt om i Sverige.
Bloomify´s motto är: “Välkommen till Bloomify – Everyday. Everybody.”

 

Bloggen du inte får missa

För att hänga med vad som gäller och få reda på massor av spännande fakta och liknande, kan du läsa Bloomify´s egna blogg. Du kan läsa om Hugo Boss – Den bästa herr- och damparfymen, hitta rätt doft för rätt årstid och hur en parfym skapas från grunden plus annat intressant. Du kan också få erbjudanden och nyheter skickat till din e-post, så att du inte missar tillfällen att göra några bra fynd.