Björn Borg Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Björn Borg

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Björn Borg

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos Björn Borg

Gör som Joel Kinneman och utforska Björn Borg kollektionen på deras webshop. Du hittar kläder till hela familjen där. Björn Borgs shop erbjuder ett stort urval av tröjor, toppar, byxor, samt underkläder när du sportar. Likaså går det att välja och vraka mellan väskor, skor, solglasögon och accessoarer. Vilket gör att du kan vara stylad med Björn Borg kollektion från topp till tå!

För att verkligen fynda tar du del av outletutbudet där varor är prissänkta och använder du dessutom rabattkoder blir dina köp ännu billigare. Det behöver alltså inte kosta skjortan för att klä dig moderiktigt!

 

Om Björn Borg

Björn Borg som klädkollektion lanserades 1984 av Rohdi Heintz som är en designer med unika idéer om att skapa ny typ av kalsonger. Under 1993 skapade Anders Arnborger unika boxers, för att slippa Y-fronten som fanns på den tiden. Anders ville skapa den ultimata passformen och så föddes The Björn Borg Classic Short 3201 som än idag är den mest ikoniska modellen i kollektionen.

År 2004 fick underkläderna trademark mönster som förknippas med Björn Borgs underkläder. Till en början kunde endast köpa Björn Borgs kollektionen i vissa butiker, men nu går det även köpa varor på nätet i deras webbutik. Vilket gör att du kan sitta hemma i lugn och ro och beställa de varor som du själv vill ha!

 

B. Tomorrow

B. Tomorrow är företagets sätt att erbjuda hållbarhet in i framtiden. Genom att använda hållbara material i kollektionerna och på så vis spara på miljön. Bland annat används ekologisk bomull, tencel, återvunnen polyester och organisk hampa. När du se symbolen med ett löv men tre pilar som bildar en cirkel, då är plagget garanterat tillverkat med 70% av hållbara material. Ser du symbolen med en vattendroppe med en hand under innebär det att 100% av yttertyget är färgat eller tryckt med miljövänliga metoder.