Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Badlust Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Badlust

Gå till butik

Fri frakt

Fri frakt över 250 kr

Rabattkoder Badlust

Gillar du att gå på spa och bli ompysslad? Nu har du möjligheten att göra det där hemma, ta del av rabattkoder till webbutiken Badlust och få fri frakt om du handlar för över 250 kronor. Du kan unna dig en spadag på hemmaplan med hjälp av Badlusts varor som alla är av hög kvalitet. Badlust erbjuder varor inom skönhet och hälsa från topp till tå. Du hittar allt från ansikts- och hudvård, till antiage, aromterapi, spa och bad. Passa på och köp de produkter du är värd och ge dig själv en exklusiv spabehandling för ett lågt pris!

 

Om Badlust

Badlust lanserade sin webbutik 2009 och har sedan dess erbjudit produkter för hälsa, bad, koppning, massage, antiage, vilket är bara några av de produkter som finns i webbutikens utbud. Bland bästsäljarna hittar du koppnings-set, massageborste och massageolja anti cellulit, vilket gör att du får en lenare hud och ökad blodcirkulation. Du hittar allt för ditt välbefinnande helt enkelt!

Det är Badlust i Kalmar HB som driver och äger Badlust och är ett svensk företag som har sitt huvudkontor i Växjö. Deras tanke är att alla de produkter du hittar i deras onlinebutik ska ha förstklassiga egenskaper för ditt välbefinnande och hälsa. Dessutom ska du som kund hitta varor som förebygger led-och muskelbesvär. Därför erbjuder Badlust förträffliga produkter till ditt hemma-spa, antistress och skönhet. Ett flertal varor som du hittar i deras webbutik är dessutom unika och går endast att köpa där.

 

Testa koppning

Koppning har visat sig vara bra för både öka blodcirkulationen och minskningen av celluliter. Hos Badlust hittar du produkter som krävs för koppningsmassage, vilket ger en effektiv massage som går ner på djupet. Du kan väljer mellan olika typer av koppnings-set beroende vart på kroppen du vill sätta silikonkopporna. Behandling genom koppning ökar inte bara blodcirkulationen, utan du får även slätare och mjukare hud. De slaggprodukter som samlas i kroppens vävnad och gör att det kan bildas celluliter. Koppning förbygger celluliter och vill du testa att koppa, så använd rabattkoder till Badlust och få ett lägre pris!

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet