ASOS Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos ASOS

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Asos

10%

Studenter får 10% rabatt

70%

Outlet - Spara upp till 70%

Fler butiker inom kläder & accessoarer

Rabattkoder hos ASOS

Behöver du förnya din garderob eller känner för en ny look ta då och besök Asos online eller ge bort ett e-presentkort som gåva till någon som älskar shoppa. Olinebutiken erbjuder kläder, skor, accessoarer och träningskläder för modemedvetna. Du hittar varumärken från 168 leverantörer som exempelvis Millie Mackintosh, Free People och French Connection bland Asos högkvalitativa lågprisutbud.

Använder du tillika någon rabattkod eller nyttja Asos egna kod ASOSNEWSUMMER får du 15% i rabatt som ny kund i sommar, få en rabatt upp till 50% på garderobfavoriterna eller 10% på ditt köp som student. Vilket gör ditt smarta köp blir ännu billigare!

Om ASOS

Asos är ett engelskt företag med sitt säte i London sedan 2000. Företaget har ett stort fokus på att du som kund ska kunna ha den fulla friheten att få vara dig själv. Att du ska våga uttrycka dig och experimentera, vara modig och leva ditt liv till fullo fyllt med äventyr.

Därför kan du välja kläder och skor i över 30 storlekar och Asos är likaså partners med GLAAD som en av de största tongivarna i HBTQ-rörelsen. För dig som kund innebär att du kan välja och vraka i en kollektion som är helt könsneutral i deras sortiment.

Något som är viktigt för Asos är att främja en hälsosam kroppsuppfattning. Bilder retuscheras inte och företaget använder sig av ett par hundra olika modeller för att dessa ska representerat Asos målgrupp.

ASOS Marketplace

För att du ska kunna göra ytterligare fynd erbjuds du möjligheten att besöka Asos Marketplace där asosteamet väljer ut de allra bästa modestartupföretagen som erbjuder kända varumärken och vintage kläder, skor och accessoarer. På marknadsplatsen hittar du över 900 onlinebutiker hemmahörande i över 50 länder och där du fyndar du dygnet runt på årets alla dagar oavsett om du är tjej eller kille.