Apotek365 Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Apotek365

Läs mer

Tidigare rabattkoder från Apotek365

10%

10% på träningsprodukter och kosttillskott ifrån PROSIZ

10%

10% på Matters Proteinpulver & kosttillskott

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet 

Rabattkoder och kampanjer hos Apotek 365

Apotek 365 är en webbutik där du kan köpa produkter för hälsan, receptfria läkemedel och skönhetsprodukter. Du kan använda rabattkoder eller ta del av kampanjer som ger dig upp till 71% i rabatt på vissa Apotek 365 egna produkter eller bland de övriga varumärken som du hittar på onlineapoteket. Du kan exempelvis få rabatt på Apotek 365 egna kosttillskott så som multivitamin eller magnesium, samt TVINS Flawless, Elisabeth Arden,  VitaYummus vitaminer för stora som små eller produkter från Fanola. Dessa rabatterna är bara ett fåtal som erbjuds i webbutiken, vilket gör att du kan spara pengar på ett enkelt och smidigt sätt.

 

Om Apotek 365

Apotek 365 ägs och drivs av Eprix AB vars verksamhet inriktar sig på detaljhandel inom internet- och postorderhandel online. Förutom de produkter som Apotek 365 erbjuder har Eprix även webbutiker som säljer leksaker, kläder, elektronik och skämtprodukter.

Hos Apotek 365 kan du välja och vraka mellan över 6 000 olika produkter från välkända varumärken inom skönhet och hälsa. Du kan botanisera bland ekologiska varor och produkter som underlättar på fritiden och i vardagen. Oavsett vad du väljer kan du vara säker på att produkterna har hög kvalitet och är prisvärda.

Butiken är helt och hållet webbaserad, vilket innebär att priserna blir lägre jämfört med att du skulle köpa samma produkter i fysiska butiker. Framför allt hoppas Apotek 365 att de kan erbjuda sina kunder en förträfflig service, men framför allt att det ska vara så enkelt och smidigt som möjligt för dig att unna dig produkter som du är värd!

 

Köpa presenter

Det är alltid kul att ge bort presenter och Apotek 365 har många presentförslag till riktigt bra priser. Du kan exempelvis välja att ge bort en produkt från någon av de kända varumärken så som Clinique, Calring eller Paco Rabanne. Vanligtvis är varorna packade i fina förpackningar, vilket är perfekt att ge bort som en exklusiv present till jul eller födelsedagar. Du kan hitta fina set med handkrämer, parfymer och ansiktsbehandlingar för både kvinnor och män i alla åldrar. Använder du dessutom en rabattkod gör du ett klipp!