Apotea Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Apotea

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Apotea

40%

Veckan kampanjer - Spara upp till 40%

Fri frakt

Alltid fri frakt!

Fler butiker inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Apotea

Apotea är ett online apotek där du har tillgång till ett stort sortiment på över 20 000 produkter med bra priser, samt har snabbleverans med de produkter du har beställt. Du hittar varor för din hälsa, samt hudvård- och skönhetsprodukter. Har du recept på medicin går det även att “hämta ut” utan att du lämnar ditt hem. Du hittar även medicin till din hund och katt, precis som ett vanligt fysiskt apotek.

Sitt hemma i lugn och ro, gör din beställning, använder rabattkoder eller tar dela av Apoteas rabatter upp till 25% på utvalda varor. Smidigt och enkelt!

 

Om Apotea

Apotea såg dagens ljus 2012 då de hade bytt till sin nuvarande skepnad efter att tidigare hetat Familjeapoteket. Bakom succén av företaget ligger Pär Svärdsson (fd ägare Adlibris) och självklart hela Apoteateamet.

Numera sker all distribution av produkterna från det nybyggda klimatsmarta logistickcentrat (2018) i Morgongåva, Heby kommun. Vilket har gjort Apotea är Heby kommuns allra största arbetsgivare.  I centrat sköts även logistiken för Apoteas systerbolag Delitea, Babyland, Happy Yachting och Widaforss. Företaget samarbetar även med WWF världsnaturfonden och SOS barnbyar.

Apotea har som mål att du ska få ett bättre och hälsosammare liv. För att de ska klara av detta så ser Apotea till att hela tiden upptäcka nya mediciner och rön för att öppna upp nya dörrar.

 

Råd och tips från Apotea

Eftersom Apotea vill att du ska må bra hittar du goda råd och tips från deras apotekare. Det gör att du slipper kontakta sjukvården när du känner symtom eller har besvär av olika slag. Du kan få information om akne, barntandvård, checklistor för resa, nyfödda och husapotek, samt förkylning, eksem, bett och stick. Dessa kategorier är bara ett fåtal som Apotea har tillförfogande åt sina kunder. Du får alltså guidning till att hjälpa dig själv!