Apohem Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos Apohem

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Apohem

15%

15% rabatt på köp över 299 kr

30%

Veckans erbjudanden - Upp till 30% rabatt!

Fler kampanjer inom hälsa & skönhet

Rabattkoder hos Apohem

Apohem är ett spännande apotek på nätet där du hittar produkter både för stor som liten. Du kan köpa från ett brett receptfritt sortiment från hundratals varumärken uppdelade i olika kategorier som exempelvis Kroppsvård & Skönhet, Mat & Hem och Hälsa & Träning. Du kan likaså hämta ut receptbelagd medicin.

De redan låga priserna hos Apohem kan bli ännu lägre om du använder dig av rabattkoder eller tar del av Apoteas egna erbjudande som innebär upp till 30% i rabatt på utvalda typer av produkter. Helt efter deras eget motto: “Vi är Apohem, hela livets apotek. Vi finns här för dig.”

 

Om Apohem

Enligt Apohems ägare Novax och Axfood krävs det en ny typ av apotek eftersom det är nya tider och därför lanserade de ett apotek på nätet 2017. Företagets mål är att du ska må bra både på in- och utsidan.

Apohems affärsidé är att erbjuda sina kunder ett stort och lockande sortiment av varor som du normalt hittar hos ett fysiskt apotek, men till betydligt lägre priser. Genom deras trygga och snabba leveranser kommer du få en kundupplevelse ut över det vanliga tack vare nytänkande kringtjänster. Apohem har en vision att bli störst och vara ett fullskaligt öppenvårdapotek online.

Förutom att du kan få både receptfria och receptbelagda produkter, erbjuds du också tillgång till hälsorelaterat sortiment för både din hälsa, kropp och ditt välmående till ett mycket överkomligt pris. Vilket betyder att du hittar allt under ett och samma tak för att du ska kunna må bra!

 

Apohems Instashop

För dig som föredrar Instagram finns det möjlighet att få ta del av tips, få inspiration rörande knopp och kropp, samt möjligheten att handla direkt i webbutiken via att du klickar på bilderna i inläggen. Mycket smidigare och smartare kan det knappast bli att få tillgång till hela ditt livs apotek!