Amazon.se rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Amazon.se

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Amazon.se

40%

Dagliga erbjudanden - Spara upp till 40%

Bästsäljare

Bästsäljare på Amazon.se

Fri frakt

Fri frakt över 229 kr

Fler kampanjer inom elektronik & teknik 

Rabattkoder hos Amazon

Amazon är en plattform som erbjuder allt under ett och samma tak, där olika företag lägger ut sina produkter till försäljning, men har även ett eget sortiment som de säljer. Alla produkter är uppdelade i kategorier och innebär att du kan på enkelt sätt hitta det du söker efter.
Vill du göra en riktigt bra deal kan du ta del av rabatterat utbud upp till 20% och har du dessutom rabattkoder blir dit köp ännu billigare. Klicka på “Dagens Deal”, Blixterbjudanden eller Rea & rabatt, så är du säker på att inte missa många produkter till fyndpriser!

 

Om Amazon

Amazon grundades 1994 i USA. Från början strävade företaget att bli världen största kundcentrerade och vara kundvänligt. Från allra första början sålde de böcker på nätet och deras egna produkter såsom Kindle (läsplatta) och Alexa som är en virtuell hjälpreda. Sedan utökade med fler kategorier som spel, elektronik, leksaker och mat.
Amazon finns tillgänglig i många länder och sedan 2020 finns det även en svensk Amazon sajt som du kan shoppa från. Deras fokus ligger på att höja ribban för att du som kund ska få den bästa möjliga köpupplevelse.
Detta genom att du använder internet och teknik för att du ska upptäcka, hitta och köpa vad du önskar bland miljoner av produkter. År 2018 finns det nu möjlighet för kunder att besöka Amazon Go som är kontantlösa fysiska butiker och alla köp görs via en app utan att betala i en kassa.

 

Att handla på Amazon

Klicka på den kategori du är intresserad och utforska utbudet. När du sedan har hittat det du vill ha, klickar du produkten och välj den artikel du vill ha. Därefter lägger du din vara i varukorgen. När du har handlat klart genomför du köpet och nu kan du använda dina rabattkoder.