Adlibris rabattkod

Ta del av kampanjer och rabattkoder från Adlibris

Läs mer

Aktuella rabattkoder från Adlibris

50%

Fynda romaner - Spara upp till 50%

30%

Kokböcker - Spara upp till 30%

30%

Hälsa & livsstil - Spara upp till 30%

60%

Fyndhörnan - Spara upp till 60%

Fler kampanjer inom sport & fritid 

Rabattkoder hos Adlibris

Adlibris har det flesta hört talas om och vet att de säljer böcker av olika slag online, men något du inte kanske visste är att du också kan köpa konstnärsmaterial, leksaker, accessoarer, inredning och mobilt, plus annat spännande. Du kan också ta del av lästips och topplistor på de senaste utgivna böckerna.
Passar du på att ta del av bokrean av olika typer av böcker, fysiska böcker, samt e- och ljudböcker, så kan du tjäna en bra slant som du kan köpa ännu fler böcker om du vill. Använder du tillika rabattkoder gör du en bra deal!

 

Om Adlibris

Adlibris tillhör en av Nordens största bokbutiker på nätet som erbjuder ett brett och stort sortiment av böcker av olika slag, leksaker, garn, pyssel, dekorationer, pyssel, kök och skrivmaterial till låga priser. Du hittar allt för att få inspiration i din vardag.
Nätbutiken samarbetar med flera tusen förlag, leverantörer och distributörer runt om i hela världen. Detta med anledning av att Adlibris erbjuder en sådan bredd i sitt sortiment. Likaså tillverkar Adlibris egna hobby- och garnprodukter med varumärket Create with Adlibris.
Alla böcker, spel och filmer som du kan köpa i butiken på nätet läses genom via deras automatiska system innan de blir automatisk tillgängliga i nätbutiken. I och med att detta sker erbjuder företaget i genomsnitt 75 000 nya boktitlar per månad som kunder i vårt land, samt Norge och Finland kan ta del av boksortimentet med över 18 miljoner titlar.

 

Få nyhetsbrev från Adlibris

För att inte missa att få förtur till erbjudanden, nyheter och kampanjer hos Adlibris går det att registrera att få ett nyhetsbrev per e-post. Du kan därefter använda dina rabattkoder sedan när du köper böcker eller annat roligt för att förgylla din vardag med och samtidigt få ett lägre pris på köpet.