Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

ABS Wheels Rabattkod

Ta del av rabattkoder och kampanjer hos ABS Wheels

Gå till butik

REA

Bra priser på sommardäck

Fri frakt

När du handlar hos ABS Wheels

Rabattkoder och kampanjer hos ABS Wheels

Kör du bil vet du hur viktigt det är att ha bra däck. ABS Wheels är en webbutik för fälgar, däck och hjul. Köper du däcken hos dem kan du inte bara känna dig tryggare och säkrare på vägarna, utan kan också handla till låga priser. Har du dessutom rabattkoder blir ditt köp ännu billigare. Du har över 1 500 000 olika produkter att välja mellan. Däcken säljs även i fysiska butiker runt om i Sverige, men ABS Wheel vill göra det smidigt för sina kunder genom att du får däcken levererat hem, lättare kan det knappast bli!

 

Om ABS Wheels

ABS Wheels historia startar år 2000 då Andie Lahdo startade Andies Bilservice och började även sälja däck och fälgar i verkstaden. När Andie börjar köpa in däck, fälgar och hjul från utländska grossister bytte företaget namn till ABS Wheels. För att göra det enklare och billigare för kunderna så tillverkade Andie och hans medarbetare en special patenterad kona. Denna kona gjorde att urvalet av produkter blev bredare för kunderna. Företaget tillverkar också sina egna aluminiumfälgar för att undvika mellanhänder. Webbutiken har funnit i över tio år.

Du som kund fyller antingen i din bils registreringsnummer eller bilmodell och år. Därefter får du förslag på olika varor utifrån vilket behov du har. ABS Wheels har som mål att ha konkurrenskraftiga priser och snabba leveranser hem till din dörr. Dessutom vänder sig företaget till kunder som vill ha moderna och snygga fälgar utan att det ska kosta en hel förmögenhet.

 

ABS Wheels däckskola

Ska du köpa däck på nätet för allra första gången och inte har kunskaperna för det, så har ABS Wheels en däckskola. I “skolan” får du reda på fakta om däck. Allt från vilka variationer på det däck det finns, till däckmönster, mönsterdjup och däckmärkning som däck har. Du får också råd om hur du ska sköta om däcken, vilket lufttryck du ska ha och vad du ska tänka på inför ett köp av däck till din bil. All fakta är bra att veta inför ett köp hos ABS Wheels med rabattkoder!

Fler kampanjer inom bil & motor